Candy bar – moft sau necesitate atunci când ai un eveniment?

“Niciun eveniment fără candy bar” este deviza celor care organizează evenimente private gen nuntă, botez, cununie civilă, corporate sau aniversări.

Fie că e un eveniment mic sau unu mare, toată lumea comandă candy bar. Acesta inlocuiește cu succes prăjiturile de casă și cozonacii care se coceau înainte câte 3 zile și 3 nopți, până la petrecere.

Acum organizatorii consideră că tortul nu mai este suficient pentru desert și au îmbogățit meniul și cu alte bunătăți. Un candy bar nu doar că poate completa cu succes imaginea sălii  mai ales dacă păstrează designul, dar este o atracție mai ales pentru cei mici.

Atunci când comandă candy bar la eveniment oamenii se gândesc mai ales la femei și la copii. În timp ce bărbații mai servesc un spriț sau un whisky, femeile mai degustă o prăjitură. Atunci când vorbim de petrecerile de botez, candy barul este un must have. Acesta se pregătește după o tematică anume, folosind culori specifice de fetiță sau de băiețel. Candy barul poate fi înlocuit cu succes de un fruits bar sau un limonade bar. Alături de acestea se poate alătura o fântână/cascadă de ciocolată. Aceasta poate fi cu ciocolată albă sau cu ciocolată neagră. Uneori cu ambele.

Candy bar nuntă

Prăjiturile și culorile acestuia sunt alese în funcție de tematica aranjamentelor și a aranjării sălii de restaurant.

Se pot alege de la prăjituri clasice până la înghețată. De la acadele pe băț până la ciubucurile copilăriei. Puteți opta pentru bezele sau fursecuri pe băț.

Un candy bar nuntă corect ar trebui să fie cât mai complet și complex pentru a reuși să mulțumești pe toată lumea. Un candy bar de nuntă este potrivit și pentru petrecerile corporate sau pentru aniversări ori cununie civilă. Mărimea candy barului se alege în funcție de numărul de invitați pe care îl aveți. De preferat ar fi ca cineva să se ocupe de el pe parcursul petrecerii. Să reîmprospăteze și să îl completeze în permanență.

Candy bar botez

La botez lucrurile devin puțin mai simple. Aici este în funcție de bebeluș. Dacă este fetiță alegi culori de fetiță daca este băiat alegi culori de băiat. În ambele cazuri se ține cont de tematică. Dulciurile alese pentru petrecerea de botez sunt predominant destinate copiilor. Acestea conțin jeleuri și acadele viu colorate spre deliciul picilor. Nici oamenii mari nu se pot plânge. Au și ei suficiente variante din care se pot înfrupta.

 

Cascada sau fântâna de ciocolată

O cascadă sau  fântână de ciocolată nu doar că poate completa perfect decorul, dar este și o delicatesă după care invitații vor saliva încă de la intrare.

Poți opta pentru mai multe feluri de ciocolată: ciocolată amăruie, ciocolată albă, ciocolată neagră, ciocolată cu lapte, ciocolată cu rom etc.

Cascada de ciocolată poate fi așezată strategic lângă un fruits bar, astfel invitații vor savura fructe proaspete înmuiate în ciocolată. Deja îți vine apă în gură, nu? Imaginează-ți cum se vor simți invitații tăi dezmierdați cu astfel de bunătăți.

Fruits bar pentru petrecerea ta

Un candy bar poate fi completat sau înlocuit de un fruits bar. Fruits barul conține fructe de sezon și nu numai. Poate fi făcut doar din pepene verde sculptat.

Acesta este potrivit pentru orice fel de eveniment, mai ales cele din timpul verii. Fructele vor fi răcoritoare și hidratante pentru invitații încinși pe ringul de dans.

 

Limonade bar

Ce e mai răcoritor pentru doamnele care nu consumă alcool la o petrecere? Un bar mobil plin de fel și fel de sortimente de limondă.

 

Cocktail bar

Pentru doamnele care totusi vor să guste puțin alcool, dar doresc să-l mascheze sub diverse forme puteți opta pentru un cocktail bar. Acesta poate fi așezat frumușel lângă candy bar și poate veni la pachet și cu un barman care știe să pregătească diverse sortimente de cocktailuri.

Și bărbații pot da iama în aceste delicioase baruri mobile pline de bunătățuri. Toată lumea de la mic la mare se poate înfrupta din delicioasele preparate. Mai puțin partea cu alcoolul. De el, nu îi lăsăm pe cei mici să se apropie.

Comentarii

mood_bad
  • Momentan nu sunt recezii. Fii primu care scrie.
  • chat
    Add a comment
    https://fapvid.icu/