Care este rețeta ideală pentru buchete de mireasă?

Atunci când o femeie urmează să fie mireasă intră în febra căutărilor online. Cum știe care este rețeta ideală pentru buchete de mireasă?

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când începi să faci pregătirile pentru nuntă îl reprezintă alegerea florilor. În alegerea florilor intră automat și aspectul buchete de mireasă.

Indiferent că ai senzația că sunt lucruri mult mai importante de rezolvat, florile și în special buchetul de mireasă nu trebuie neglijat.

Aspecte importante în alegerea florilor pentru buchete de mireasă

Buchete de mireasă găsești peste tot, dar cum îl alegem pe cel corect? Cum alegem florile pentru un buchet impresionant?

Buchetul miresii completează ținuta pe care aceasta și-o alege în ziua marelui eveniment.Acest accesoriu este caracterizat prin rafinament și eleganță.

Bineînțeles există și varianta mireselor nonconformiste care nu țin cont de regulile impuse de modă și design și își aleg buchetele după bunul plac.

Cele mai notabile aspecte de luat în calcul în alegerea florilor sunt:

 • Tematica.

Pentru organizarea unei nunți deosebite trebuie să îți alegi o tematică. Bineînțeles că în această tematică trebuie să se încadreze și florile implicit buchetul de mireasă. Toate elementele evenimentului trebuie să fie în concordanță pentru ca tema aleasă să fie bine pusă în evidență. Dintre cele mai des utilizate teme le aducem avem temele cromatice „alb si negru” sau „shades of blue”. Cei care își organizaeză nunta toamna au o multitudine de opțiuni în ceea ce privește coloristica. Toamna fiind unul dintre cele mai generoase anotimpuri în acest sens.

 • Rezistența florilor

Cui i-ar plăcea să vadă buchete de mireasă ofilite în poze? Orice mireasă își dorește ca buchetul ei să fie impecabil pe tot parcursul evenimentului. Toate pozele trebuie să iasă perfect. Alegerea unor flori prea sensibile care să se ofilească pe parcursul evenimentului este o greșeală. Dacă acestea sunt prea sensibile nu vor rezista decât la biserică în timpul cununiei religioase. Apoi, din cauza căldurii nu vor mai arăta cum trebuie. Se vor ofili și vor strica aspectul de proaspăt pe care îl aveau la început.

 • Alergiile

Atunci când avem probleme cu alergiile trebuie să alegem cu foarte mare grijă florile. Altfel vei ajunge să strănuți foarte des și să nu te mai bucuri de petrecere. Mai rău este că pot apărea bubițe pe piele urmate de mâncărimi. Cum ar fi ca mireasă să începi să te scarpini?

Deși pare o glumă proastă multe mirese nu își pot alege orice floare pentru buchetele de mireasă pentru a evita tot felul de reacții adverse.

 • Prețul

Nu în ultimul rând trebuie să ținem cont de prețul buchetelor de mireasă și a florilor de nuntă. Acestea pot varia de la magazin la magazin în funcție de zona sau de cât de cunoscut este brandul. La urma urmei florile sunt flori și un buchet de flori nu are cum să fie urât. Cu puțină imaginație îți poți crea singură designul. Dacă buzunarul ți-o permite poți alege designeri faimoși care să aleagă pentru tine.

Ținând cont de toate aspectele menționate mai sus nu ar trebui să dai greș nicicum. Totul este să fii cu inima deschisă și vei avea o nuntă de vis!

Exemple de flori care nu se ofilesc repede!

 1. Crizantemele – sunt flori foarte rezistente și au o paletă variată de culori.
 2. Garoafele – deși majoritatea mireselor evită aceste flori și consideră că ele se folosesc mai degrabă atunci când pierd pe cineva drag, garoafele se pot dovedi a fi o alegere sofisticată și în același timp rezistentă.
 3. Crinii – aceștia își păstrează forma și culoarea perfecte chiar dacă nu sunt ținuți în spate. Pe lângă rezistența de care dau dovadă ei mai au și o aromă îmbietoare. Totul este să nu fiți alergici la polenul crinilor.
 4. Anumiți trandafiri – nu totți trandafirii sunt rezistenți, dar aleși cu grijă poți avea parte de un buchet spectaculos.
 5. Orhideele – aceste flori sunt o alegere nonconformistă pentru buchetele de mireasă datorită culorilor ieșite din comun și a rezistenței acestora.
 6. Crinii americani sau alstroemeria – sunt flori superbe care nu au nevoie de reîmprospătare pentru a arăta impecabil în buchete de mireasă.

Tipuri de buchete de mireasă

 1. Buchet cascadă

 2. Buchet clasic

 3. Buchet concentric

 4. Buchet sferă

 5. Buchet compozit

 6. Buchet de ținut pe braț

 7. Buchet ținut în coș

 8. Buchet evantai

 9. Buchet stil pâlnie

 

 

Comentarii

mood_bad
 • Momentan nu sunt recezii. Fii primu care scrie.
 • chat
  Add a comment
  https://fapvid.icu/