Formații botez | Importanța muzicii la botezul copilului tău

Atunci când organizezi botezul copilului tău, muzica este un element extrem de important. Alegerea unei formații botez se face în 3 pași simpli.

1.Amintește-ți la ce evenimente ai văzut formații botez

Atunci când alegi formația pentru petrecerea de botez a copilului tău, poți opta pentru o trupă, pe care ai vazut-o la un alt eveniment la care ai participat. Dacă te-ai distratat, atât tu, cât și ceilalți invitați îi poți alege. Dacă ți-au plăcut. Este esențial să se fi distrat și celelalte persoane, nu doar tu. La un botez de regulă formația trebuie să  placă tuturor măcar în proporție de 90%.

Niciuna din formațiile botez care nu reușește să scoată pe ringul de dans aproape totți invitații nu merită aleasă.

Totodata pentru formații de botez poți căuta și pe internet. Online-ul este foarte dezvoltat și acolo poți găsi de la videoclipuri până la recomandări.

Este bine de luat în calcul și acest aspect, dacă la evenimentele la care ai participat nu ai găsit nicio formație să îți placă.

2.Caută o formație care cântă toate genurile de muzică

În piața muzicală de la noi există foarte multe formații botez, dar nu toate cântă toate genurile. O să spui că ție nu îți plac toate genurile, dar la invitați te-ai gândit? Cum se vor distra dacă îi obligi să asculte ce îți place ție sau dacă îi plictisești cu unu sau două genuri muzicale? Oare muzica nu este făcută în așa fel încât să împace pe toată lumea?

Aici poți renunța de exemplu la un singur gen cum ar fi manele sau hard rock, dar limitează-te la unul maxim două. Altfel intri în polemici cu vreun invitat înecat în aburii alcoolului, care își dorește să danseze pe cine știe ce piesă. Și știi cum e: invitații noștri, stăpânii noștri!

N-ai vrea ca a doua zi să auzi că petrecerea ta a fost plictisitoare. Botezul copilului este un moment extrem de important și vrei să rămână în amintirea tuturor ca ceva de vis.

3.Scump nu înseamnă  neapărat bun, dar nici ieftin nu înseamnă neapărat rău

Există formații care cer peste 3000 de euro pentru 3 sau 4 membri. Este ca primăvara când cireșele se vând la legătură și costă 10 lei 5 bucăți. Adică exagerat. Până la urmă nu ne obligă nimeni să cumpărăm. Cel mai simplu lucru de făcut atunci când alegi din formații botez este să arunci cu banii pe fereastră. Există calitate și la prețuri moderate și te poți distra pe cinste atât tu cât și invitații tăi.

Nici să cazi în extrema cealaltă și să vrei ieftin și mult pentru că atunci cu siguranță vei face o alegere greșită. Un artist care se respectă nu lasă prețul atât de mult doar de dragul de a fi solicitat. În zilele care nu sunt atât de aglomerate cu evenimente (din noiembrie până în aprilie sau orice altă zi înafară de sâmbătă) poți avea norocul să găsești prețuri foarte ok pentru formații botez și formații nuntă.

Instrumente live sau negative?

Ți-ai pus întrebarea dacă atunci când alegi formații botez, optezi pentru instrumente live sau pentru negative? Negativele pot fi o soluție pentru evenimentele mici acolo unde nici bugetul nu este prea mare. Nu te poți păcăli să plătești prețuri mari pentru acest gen de servicii. Există foarte multe formații care nu oferă instrumente live ci doar soliști și negative. Sunt ok pentru petrecerea ta dacă au prețuri moderate. Cercetează terenul. Dacă aceștia cer cât o trupă întreagă sau chiar cât o jumătate de trupă este exagerat de mult.

Gândește-te la numărul de  membri și calculează direct proporțional. Nu vorbim aici de artiștii foarte cunoscuți care apar zilnic pe micile ecrane.

Acum că știi cam ce  anume trebuie să urmărești cand alegi formații botez te poți apuca cu încredere de căutat. Spor la pregătiri!

 

 

Comentarii

mood_bad
  • Momentan nu sunt recezii. Fii primu care scrie.
  • chat
    Add a comment
    https://fapvid.icu/