Fum greu pentru dansul mirilor și pentru un aer de basm

În 2019 dacă nu ai fum greu la nuntă invitații își dau coate. Cum să danseze valsul mirilor fără mașinăria care bagă fum greu cu duiumul?

De la aparatele acelea mici de pe vremea discotecilor care scoteau un fum aromat care plutea în aer am ajuns la fum greu.

Ce este fumul greu?

Când intră în contact cu apa, gheața carbonică produce o cantitate  mare de fum. Datorită acestui amestec de apă, aer și dioxid de carbon, densitatea fumului rezultat este mai mare decât densitatea oxigenului din încăpere. Acest lucru face ca fumul să se așeze pe podea cam la 40-50 cm sau la baza unui recipient cum ar fi paharele de șampanie.

Fumul greu poate fi folosit pentru a crea un efect wow la diverse evenimente.

Fum greu obținut din lichid –  fumul din discotecile de pe vremuri. Este un fum înnecăcios, greu de inhalat, cu miros. Indiferent dacă este sau nu cu aromă, cu multe combinații chimice.  Trecut printr-un compartiment răcit cu gheață acesta își schimbă temperatura, rămâne și el o perioadă mai ușor ca aerul dar își schimbă greutatea odată ce se încălzește.

Ce este gheața carbonică?

Cunoscută și sub denumirea de gheață uscată, gheața carbonică este forma solidă a dioxidului de carbon. Aceasta este folosită de obicei ca agent de răcire și are o serie de avantaje precum temperatura mai mică decât cea a apei înghețate. În contact cu apa încălzită la 100°, gheața carbonică va forma o pătură deasă de fum mai grea decât aerul . Acest fum nu are miros și nicio substanță chimică în componență.

Fumul greu folosit la dansul mirilor

De fiecare dată dansul mirilor este împodobit cu fum greu. Acesta este folosit pentru a se crea atmosfera aceea de  basm în care un prinț și o prințesă dansează.

Dansul mirilor sau vaslul mirilor nu este singurul moment când gheața carbonică este pusă la treabă. Fumul greu se mai folosește și la tortul mirilor.

La petrecerea de botez, fumul greu se folosește tot la tort.

Pentru un dublu efect de miraj, fumul greu poate fi combinat cu mașina de baloane din săpun. Baloanele vor pluti în aer și fumul greu va pluti sub ele. Deja îți imaginezi? Cu siguranță ai imaginația bogată și poți vizualiza această imagine în mintea ta.

Mașinile de fum greu se închiriază de la diverși prestatori de astfel de servicii. Ea vine la pachet cu gheața carbonică și cu un operator pentru a nu te ruga de invitați să o pornească.

Este neplăcut să furi momentele importante din timpul evenimentului vreunui invitat rugându-l să te ajute cu mașina de fum. Așa că atunci când închiriezi mașina de fum nu te zgârci. Ia-ți și un operator. Nu vei regreta!

 

 

Comentarii

mood_bad
  • Momentan nu sunt recezii. Fii primu care scrie.
  • chat
    Add a comment
    https://fapvid.icu/