Despre Noi

Bella Band este solutia ideala pentru a transforma evenimentul tau intr-un adevarat spectacol de muzica live, lumini si efecte speciale.
Cu o compozitie a band-ului formata din instrumentisti profesionisti si patru voci de senzatie: Bella (muzica usoara live romaneasca si internationala), Mihaela (muzica populara), Miha (muzica populara si de petrecere), Alexandra (muzica populara), Andreea (muzica usoara live romaneasca si internationala) si Ioana (muzica usoara live romaneasca si internationala) evenimentul vostru va avea cel mai inalt nivel al distractiei si profesionalismului.

Pentru ca ringul de dans sa fi atractia principala a evenimentului, folosim cele mai importante echipamente de scena: sonorizare profesionala dynacord , mixer sunet dynacord, moving head-uri, lasere 3d, par led, schela, masina fum ,lumini arhitecturale,etc.

Valsul si tortul - momentele principale ale evenimentului vor fi pezentate prin "fumul greu cu gheata carbonica" lasand impresia ca norii s-au mutat pe ringul de dans.

Ne bucuram sa va facem sa va simtiti speciali in cadrul evenimentului dumneavoastra,fie ea nunta,fie el botez,fie petrecerea burlacilor sau a burlacitelor,logodna mult visata,aniversarea dumneavoastra sau a unui apropiat precum si orice alt eveniment deosebit din viata.

Ne vom dedica total si in exclusivitate organizarii evenimentului, pentru ca dumneavoastra sa fiti la final aplaudat.

Ne dorim sa devenim prima optiune in domeniul organizarii de evenimente in Bucuresti precum si in intreaga tara prin calitate,incredere,flexibilitate si nu in ultimul rand preturi confortabile – cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii intotdeauna.

Inca de la inceput ne-a interesat sa realizam PERFORMANTA – un eveniment de neuitat – acordand maxima atentie cerintelor dumneavoastra, precum si selectandu-ne cat mai atent colaboratorii.

Cream oferte de nerefuzat,nu ne plictisim niciodata sa va ascultam si sa va oferim o poveste a dumneavoastra – cu particularitatile dumneavoastra – ce va fac sa fiti unic in cadrul evenimentului.

INDRAZNITI SA VISATI!!! PENTRU CA MERITATI O ZI CA-N POVESTI!!!

Informatii
 • Pret
  de la 2900 €
 • Nr. Membri Formatie
 • Telefon
  0720 136 198
 • Site WEB
 • Genul De Muzica
  Muzica de Petrecere, Muzica Latino, Muzica Populara, Muzica Usoara, Dance
Localitate
Locatie
Contact

Poate esti interesat si de:

https://fapvid.icu/