Despre Noi

Mihai Andrei Band a devenit in ultimii ani una din cele mai cunoscute formatii nunta din Bucuresti datorita seriozitatii cu care trateaza evenimentele angajate si transparentei cu care se afisaza in spatiul online. Dispune de o echipa specializata pe partea de video ce se ocupa cu filmarea fiecarui eveniment in parte, ceea ce nu multe formatii nunta o fac, afisandu-se asftel pe mediul online intrucat clientii sa fie convinsi 100% atunci cand adopta decizia de a angaja o formatie nunta la eveniment.

Pe siteul nostru gasiti in sectiunea video formatii nunta clipuri de la fiecare eveniment iar acest fapt dovedeste anumite aspecte cum ar fi:

Solistii formatii nunta nu se schimba niciodata, acestia fiind prezenti pe tot parcursul evenimentului dumneavoastra.
Instrumentistii formatii nunta sunt aceeasi intotdeauna, calitatea muzicii fiind intotdeauna egala la toate evenimentele.
Programul muzica formatii nunta variaza in functie de gusturile si dorintele mirilor si ale invitatilor.
Nu angajam niciodata mai mult de un eveniment in aceeasi zi, detinem o singura formatie nunta disponibila pentru un singur eveniment intr-o zi.
Partea muzicala a evenimentelor este filmate (video) si inregistrate (audio - mp3) integral si disponibile ulterior in primul rand pentru noi, pentru a va tine la curent cu programul muzical formatii nunta, dar si pentru miri si invitati daca acestia au placerea de a isi pastra amintirile muzicale de la nunta lor.

Calitate garantata si verificabila
Calitatea oferita de echipa noastra este relatata implicit prin feedback-urile oferite pe retelele de socializare si acest lucru confirma inca odata legatura stransa dintre dragostea fata de muzica si seriozitatea de care echipa formatii nunta Mihai Andrei Band da dovada la fiecare eveniment. Investim periodic in echipamente de ultima generatie provenite de la cele mai bune firme de profil (Dynacord, Korg, Buffet-Crampon, Roland, Shure) si nu facem rabat la calitate cand vine vorba de instrumentele sau echipamentele de sonorizare folosite in cadrul evenimentelor angajate.

Informatii
  • Nr. Membri Formatie
  • Telefon
    0736 621 651
  • Site WEB
  • Genul De Muzica
    Muzica de Petrecere, Muzica Usoara, Muzica Greceasca, Dance
Localitate
Locatie
Contact

Poate esti interesat si de:

https://fapvid.icu/