Invitații de nuntă clasice sau invitații de nuntă nonconformiste?

În zilele noastre învitațiile de nuntă clasice au pierdut ceva teren în fața invitațiilor de nuntă inovatoare trimise doar în format electronic. Tu ai ales?

Invitațiile de nuntă nu mai sunt ce erau înainte. Acum acestea au diferite forme din ce în ce mai inovatoare și diferite modalități de a fi transmise.

Tipuri de invitații de nuntă

 • Invitații de nuntă clasice. Deși se folosesc de foarte mulți ani, invitațiile de nuntă clasice încă sunt la mare căutare. Acestea pot avea diverse forme și culori. Furnizorii au adus în atenția mirilor fel și fel de materiale și de modele.
 • Invitații de nuntă cu tematică. Acestea pot avea forma notelor sau a instrumentelor muzicale sau pot avea formă de flori, oameni și alte diferite obiecte.
 • Invitații de nuntă tip pașaport. Acestea sunt haioase, dar și serioase. Au intenția de a da emoții celui care o va primi, ca mai  apoi când o va deschide să il amuze. Asta creându-i o stare de extaz, de bucurie.
 • Invitație de nuntă stil vintage. Acest tip de invitație poate fi o hartă spre locul unde are loc petrecerea sau tip epistolă.
 • Invitație de nuntă pe suport multimedia – CD, stick etc. Folosește-ți imaginația și creează un video de prezentare a evenimentului vostru pe care tipărește-l mai apoi pe atâtea CD-uri câți invitați ai. Poți de asemenea să apelezi la specialiști pentru a crea o copertă cu tematică pentru fiecare CD.
 • Invitație electronică. Aceasta poate fi ori grafica în sine a unei invitații clasice pe care o transmiți prin email, pe whatsapp sau pe alte rețele de socializare pentru a nu mai consuma hârtia. Având în vedere că Pământul are nevoie să-i fie protejate resursele din ce în ce mai muți tineri adoptă această idee.
 • Invitație de nuntă tip înregistrare video transmisă de asemenea prin intermediul instrumentelor online.
 • Invitație de nuntă tip mesaj vocal. Poți apela la un studio profesional care să-ți monteze mesajul pe un fundal sonor sau poți pur și simplu să faci asta acasă cu ajutorul aplicațiilor telefonice de ultimă generație.

Tipuri de text folosit în crearea invitațiilor de nuntă

 1. Textele clasice. Acestea sunt formale și de preferat dacă familia este una tradiționalistă și prietenii de asemenea. Exemplu de text de invitație de nuntă clasic: “Două suflete pereche, ……………………… și ………………………vă invită să fiți alături la celebrarea căsătoriei lor, în ziua de ………………., spre mulțumirea părinților: ………………………        ……………………… Prieteni de suflet și părinți spirituali ne vor fi nașii ………………………    …………………… Cununia religioasă se va oficia la Biserica ………………… din ………….., ora ……….. Bucuria căsătoriei dorim s-o trăim împreună la Restaurantul ………….., din ………………….., începând cu ora ……….. Vă așteptăm cu drag! Vă rugăm să confirmați participarea dvs. pâna la data de …………….., la tel. :…………………………..”

 2. Textele tip poveste/basm . Acestea se folosesc adesea pe invitațiile tip vintage. Ele reprezintă o manieră inedită de a scrie o invitație de nuntă. ” A fost odată ca niciodată …” Aceeaşi poveste şi totuşi de fiecare dată alta…….. şi …..Au hotărât să-şi înceapă propria poveste pe care şi-o doresc plină de soare şi fericire în data de …..la Biserica….. alături de dragii lor părinţii….. și ….. și ….. și …..Doresc să le fie alături la această sărbătoare toţi cei dragi, la Restaurantul….., la ora…..Le vor veghea acest început de drum naşii lor…..Vă aşteptăm cu drag ! Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. până la data de …..la tel …………” 

 3. Textele tip poezie.

  ” Cireşica are mere, Cireşel vine şi-o cere, Cireşica spune DA Nu credeţi? Veniţi încoa’ Sâmbătă ….., ora ….. şi un pic Restaurant ….. Pentru rezervări sunaţi la tel. …..Oferta valabilă până la …..”

 4. Textele satirice

  . Acestea sunt făcute în special pentru cei tineri care gustă din plin lucrurile amuzante. ” Stimată victimă, ….. și …..împreună cu părinţii….. și ….. și …… și ….. vin în întâmpinarea temerilor dvs. conform cărora vă gândeaţi cu groază că o să fiţi invitaţi la nunta lor. Ei elimină orice urmă de dubiu şi v-o pun pe hârtie. Zvonul care circulă e adevărat. Tinerii şi-au găsit şi naşii: …..Picioarele şi spatele or să vă doară în timpul cununiei religioase la Biserica ….., ora ….., pe data de …..Banii o să-i daţi la  Restaurantul ………………. , începand cu ora ….. şi sperăm să nu vă pară rău. Vă aşteptăm cu drag! Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dvs. până la data de ….. la tel …..  “

În speranța că v-am fost de folos cu acest articol vă invităm să ne mai urmăriți și cu alte ocazii 🙂 !

Comentarii

mood_bad
 • Momentan nu sunt recezii. Fii primu care scrie.
 • chat
  Add a comment
  https://fapvid.icu/