#Glory To Ukraine! Glory to the heroes!

Litere volumetrice – noua modă a evenimentelor private

Evenimentele private sunt gazda a sute de invitați! Cu un set de litere volumetrice bine poziționate te asiguri că nimeni nu va uita numele protagoniștilor!

La fel cum companiile folosesc diverse metode  de a-și evidenția businessul și la evenimentele private este nevoie de ele.

Exemple de metode de evidențiere pe care ți le oferă o agenție de publicitate:

 • reclame luminoase;
 • roll-up;
 • cărți de vizită;
 • panouri publicitare;
 • casete luminoase;
 • firme luminoase;
 • colantări auto etc. .

Poți comanda litere volumetrice în diverse nuanțe și de diferite dimensiuni iar în felul acesta scoți în evidență numele protagoniștilor pentru care se ține petrecerea. De exemplu, dacă este o nuntă, folosești aceste litere volumetrice pentru a scoate în evidență numele mirilor și/sau a nașilor.

Dacă este botez, turtă, moț, majorat, onomastică sau o zi de naștere obișnuită le poți de asemenea comanda în funcție de preferințe.

Ideea este clară, atunci când îți organizezi singur petrecerea privată, trebuie să te gândești la toate. Indiferent de ce motiv ai pentru a organiza această petrecere, detalii sunt importante pentru tine și pentru invitații tăi. Aceștia din urmă vor aprecia cât de mult ți-ai dat interesul și în funcție de aceste detalii.

Cu atât mai mult cu cât la o petrecere privată mare de genul unei nunți vor participa sute de oameni, uneori. Nașii, mirii și socrii au proprii invitați la petrecere. De cele mai multe ori se întâmplă ca aceștia să nu se cunoască personal cu mirii și atunci ai nevoie de aceste litere volumetrice. Ele vor scuti pe toată lumea de vreo oarecare gafă. Este clar că ar fi neplăcut să fie nunta ta și să nu-ți știe vreun invitat numele. Să mergi la o nuntă și să greșești numele mirilor este jenant.

Litere volumetrice – un ajutor pentru staff

Imaginază-ți vreo gafă făcută de formație anunțând la microfon ceva important legat de eveniment și greșind numele mirilor, a nașilor sau a copilului botezat. Chiar dacă pe moment poate fi amuzant și toată lumea va râde, mai târziu când veți urmări filmările veți regreta că nu ați folosit litere volumetrice pentru evidențierea numelui.

Înafară de acest ajutor, ele pot fi foarte elegante. Le poți asorta cu aranjamentele florale sau cu designul restaurantului. De asemenea poți opta ca acestea să fie confecționate în culoarea invitațiilor.

Dacă îți organizezi petrecerea într-o grădină sau pe o terasă, acestea vor arăta super ca și elemente de decor. Și pe marginea unei piscine sau a unui lac, de asemenea vor da foarte bine cu tematica și vor arăta genial în poze.

Dacă, însă, nu ai spațiu suficient, poți opta pentru litere volumetrice de dimensiune mai mică și le poți prinde de panoul floral sau de panoul la care toată lumea va face poză. Pe lângă nume mai puteți pune un mesaj de dragoste sau de bun venit cum ar fi love, bine ați venit, casă de piatră etc. .

De regula, aceste litere volumetrice vor fi poziționate în spatele prezidiului.

Atunci când vorbim despre o petrecere de botez, optezi și pentru decorarea acestora după tematica aleasă. Important este să nu le uiți pentru că-ți vor aduce o satisfacție mare, atât ție, cât și invitaților. Nu mai spun ca vor fi atracția fotografiilor și vor apărea pe la toate rudele prin poze.

Litere volumetrice sau panouri publicitare?

Un efect foarte mare când vine vorba de locul în care toți invitații își vor face poze, îl pot avea acele panouri publicitare. Acestea făcute special pentru evenimentul tău, personificate cu nume și eventual cu imagini. Într-un eveniment în care sărbătorim botezul unui copil, panoul publicitar poate fi personificat cu personajul preferat sau cu un colaj foto cu micuțul și cu familia acestuia.

 

Pentru deliciul invitaților puteți folosi aceste litere volumetrice pentru a marca fiecare colțișor important, ca de exemplu foto corner sau candy bar corner. Acestea nu doar ca pot fi de ajutor, dar au și un impact vizual plăcut. Astfel, orice cârcotaș care va veni la evenimentul organizat de tine le va aprecia.

 

 

Comentarii

mood_bad
 • Momentan nu sunt recezii. Fii primu care scrie.
 • chat
  Add a comment
  https://fapvid.icu/