O nuntă la cort poate fi la fel de reușită ca nunta la restaurant?

Cât de multe persoane ai auzit în ultima vreme că își fac nuntă la cort București? Din ce în ce mai mulți miri aleg această variantă pentru nuntă. Căldura năucitoare din timpul verii îi face pe tineri să-și dorească să facă nuntă la cort București. Aceștia preferă o astfel de locație pentru a estompa efectul caniculei. Bineînțeles împreună cu un limonade bar și gheață din belșug.

Locația în care este amplasat cortul pentru a face nunta la cort este foarte importantă, din multe puncte de vedere. Trebuie avute în vedere cele mai importante dintre acestea pentru a nu termina cu un eveniment eșuat și musafiri înverșunați.

3 aspecte negative pentru o nuntă la cort București

 1. În primul rând trebuie avută în vedere firma de catering cu care colaborează deținătorii cortului. Acesta este un aspect deosebit de important pentru că asigură hrana invitaților și implicit a organizatorilor. Cum este transportată și cum este păstrată până la servire? Trebuie musai să luați contact cu realitatea prezentându-vă la o nuntă în aceeași locație și analizând cu atenție totul.
 2. De asemenea dacă electricitatea este adusă în locație printr-o instalație improvizată trebuie să eviți contractarea acesteia. O instalație electrică improvizată poate crea mari probleme. Începând de la muzică până la frigidere și aparatele de aer condiționat. Sonorizarea și amplificatoarele instrumentelor nu mai funționează la parametri normali atunci când au loc căderi de tensiunie. Sunetul își modifică intensitatea în funcție de această tensiune. Dacă se oprește curentul des și nu au un generator de rezervă. Nimeni nu vrea ca în timp ce are loc o nuntă la cort să se oprească muzica și să fie beznă.
 3. Un al treilea aspect extrem de important este ca terenul pe care este amenajat cortul să nu aibă dealuri prin apropiere. Altfel riscați ca în timpul unei ploi abundente toată apa să vină peste cort și să vă plutească mocheta și firele de curent de la instalația improvizată.

3 aspecte pozitive când organizezi o nuntă la cort București

 1. Ești ca și cum ai fi în aer liber. Ești în mijlocul naturii. Dacă vrei și dacă îți permite vremea poți ieși din cort și te poți distra chiar sub cerul liber. Ce e mai frumos decât un cerc de prieteni care dansează chiar sub cerul înstelat. Aproape ca în Vama de 1 mai. Deosebit, nu?
 2. Cortul este foarte bine aerisit natural în permanență și astfel scapi de toate mirosurile combinate care devin neplăcute. Imediat ce se servește mâncarea va dispărea și mirosul pregnant din incintă. Dacă este îmbogățit și cu aranjamente florale frumos asortate cu locația, atmosfera va fi una super romantică. Exact ce trebuie pentru o nuntă.
 3. Fiind practic în aer liber cu posibilitate de a fugi înăuntru, nuntă la cort București vă poate oferi șansa să optați pentru fel și fel de tertipuri pentru a crea amintiri faine. Poți cumpăra lampioane pentru toți invitații și să le eliberați împreună sub cerul înstelat, poți avea foc de artificii, poți avea proțap chiar în fața cortului. Ingenios, nu?

Nuntă la restaurant București vs nuntă la cort București

Pentru persoanele simandicoase care o iau la goană când văd o furnică nu recomandăm nunta la cort. Aceștia ar trebui să își organizeze evenimentul în interior. La cort vor aparea insectele de noapte care trag la lumină. Pot fi foarte deranjante mai ales dacă îți este frică de ele.

Dacă nu consumi deloc alcool și nu ești nici dănsăreț din fire, trebuie să-ți iei ceva mai gros de îmbrăcat chiar dacă e vară. Atunci când ești în restaurant nu simți frigul dimineața după ora 3. În schimb, când evenimentul are loc la cort și tu ești pregătit de caniculă, dimineața e posibil să simți că te ia cu frisoane.

Aspectele organizării unei nunți la cort sau uneia la restaurant sunt multe de luat în calcul. Cele mai importante au fost menționate , astfel încât ție nu-ți rămâne decât să iei decizia finală.

Comentarii

mood_bad
 • Momentan nu sunt recezii. Fii primu care scrie.
 • chat
  Add a comment
  https://fapvid.icu/