#Glory To Ukraine! Glory to the heroes!

Nunta la Cort

Nunta la cort, un eveniment ca in povesti

Nunta la cort prezinta un avantaj deosebit: poate fi ajustata 110% dupa gustul si dorintele clientului. Totusi, vremea poate fi un impediment in anumite situatii. Sunt mai multe firme care detin atat restaurant cat si corturi spre inchiriere si care le amplaseaza pe propriile terenuri sau se deplaseaza in locatia aleasa de client pentru nunta la cort. Insa, nu orice locatie si amplasament sunt potrivite pentru cort si organizare de nunta la cort. Cortul poate fi optiunea A pentru receptia de nunta sau optiunea B in cazul in care se opteaza initial pentru nunta in aer liber, iar cortul se foloseste doar in caz de intemperii. Trebuie sa recunoastem ca sunt romantice si speciale atat nunta in aer liber cat si nunta la cort.

Alege modelul potrivit de cort si amplasamentul adecvat

Sunt multe modele de corturi pentru evenimente dar cele mai populare sunt cele tip cadru sau tip pol. Decoratiunile se ajusteaza in functie de stilul ales de clienti. Pe langa partea estetica, cortul trebuie sa deserveasca toti oaspetii veniti la nunta si inchirierea / aplasarea lui sa se incadreze in bugetul detinut. Deci trebuie sa stiti cati participanti vor fi si ce alte nevoi organizatorice aveti. De exemplu, sunt situatii in care se doreste o scena sau platforma pentru dans, o iesire catre lac – daca amplasamentul are asa ceva. Nunta la cort nu e chiar simplu de organizat. Trebuie analizata atent si cel mai bine e sa fie organizata de profesionisti.

Atunci cand clientul vrea sa monteze cortul ales in propria locatie ii recomandam sa nu faca singur masuratorile necesare. Sa lase specialistii sa-si faca treaba daca vrea sa reuseasca amplasarea din prima. Altfel se poate pierde timp pretios sau chiar se poate rata ceremonia sau receptia. E necesar ca spatiul ales sa fie suficient de mare si sa fie plat, nivelat. Organizatorii trebuie sa fie informati cu privire la locul ales pentru bucatarie, amplasarea meselor, iluminare, decoratiuni suplimentare, etc.
nunta la cort

Facilitati si necesitati: parcarea si toaletele

Atunci cand firma de la care se inchiriaza cortul il amplaseaza pe propriul teren stie deja ce are de facut in privinta facilitatilor si necesitatilor. O sa radeti, dar una dintre necesitati o reprezinta toaletele – daca amplasamentul cortului e departe de alte spatii de deservire. Un alt aspect e legat de parcare. Majoritatea invitatilor vin cu masina personala si vor un loc sigur pe durata evenimentului in care sa o lase. De asemenea, firmele specializate au parcari organizate. Insa, ce se intampla cu aceste lucruri importante daca clientul vrea cortul pe propriul teren? Trebuie sa ia in calcul si aceste aspecte si sa aduca in locatii toalete temporare si sa aloce un loc suficient de mare pentru parcare. Si nu e deloc simplu de facut acest lucru asa incat nunta la cort sa iasa ireprosabil.

Iluminarea amplasamentului

Cortul trebuie iluminat adecvat, la fel si anexele necesare organizarii ceremoniei si receptiei de nunta. Asa ca e nevoie ca niste specialisti sa aduca echipamentele necesare, sa le monteze la locul potrivit si sa faca racordarile corespunzatoare. Iluminatul nu are doar o functie utilitara ci si una decorativa, in functie de stilul ales pentru nunta la cort si de modul sau de decorare.

Alte aspecte

Atunci cand inchiriezi un cort, de fapt inchiriezi tot ce-ti trebuie pentru nunta – mobilier, echipamente electrice, decoratiuni, platforme, vesela, etc. Ca sa fii sigur ca evenimentul vostru nu este pus in pericol in niciun fel, e necesar sa verifici fiecare lucru inchiriat. Chiar de mai multe ori. Asa o sa stii pe ce anume dai banii si ai si o garantie in plus ca lucrurile vor merge bine in ziua ta de nunta la cort.

De obicei corturile se folosesc pentru evenimente in sezonul de vara cand temperatura nu e o problema dar vantul si ploaia pot deveni brusc declansatoare de … crize organizatorice! Deci trebuie luate si ele in calcul. Evaluati toate posibilele situatii declansate de acestea si gasiti modalitati de preintampinare.

Daca la data stabilita vremea va face probleme, adaptati-va pe masura. Daca e prea cald, inchiriati ventilatoare. Daca e prea frig, inchiriati radiatoare. Daca perioada in care urmeaza sa fie nunta e una ploioasa, se poate inchiria un cort special pentru ploaie.

Decoruri… in cateva cuvinte

Decorarea interioara si exterioara a cortului de nunta e foarte importanta. Si se face in intregime in functie de stilul ales la inceput de catre client. Poate fi vorba de o amenajare clasica, in alb imaculat. Poate fi ales un stil rustic sau unul glamour. Se poate decora cu flori naturale in diverse culori, cu lumini si corpuri de iluminat. Decorul poate fi minimalist sau exuberant, elegant sau boem. Sunt tot atatea stiluri cate gusturi au clientii. Dar, cel mai bine este sa alegeti tema generala a nuntii si sa lasati specialistii sa se desfasoare. Clientul nu are cum sa le stie pe toate. Clientul este mirele, mireasa sau un coordonator de nunti – in anumite situatii. Si, cu siguranta are multe alte lucruri de facut in perioada de dinaintea nuntii decat sa se implice pas cu pas in decoratiuni. Nu-i asa?

Asadar, o nunta la cort are un potential deosebit daca mirii stiu cand sa se implice si cand nu. Daca stiu exact ce vor si la ce merita sa renunte asa incat sa nu-si bata capul cu fiecare detaliu. Pana a urma, ziua nuntii e cea mai frumoasa zi din viata lor si trebuie sa se bucure de ea.
Petrecere frumoasa si Casa de Piatra.

LOCATII PROMOVATE

Niko Palace Ballroom Salon Diamond
Niko Palace Salon Antique
https://fapvid.icu/