#Glory To Ukraine! Glory to the heroes!

Restaurant nuntă București | Ce caută clienții în 2019

Ce vor clienții în 2019 de la un restaurant nuntă București, reprezintă un subiect prea puțin dezvoltat în spațiul virtual.

Mirii și miresele își doresc organizare ca la carte, când vine vorba de propria lor nuntă. Nu se mai gândesc la buget ci pur și simplu vor să fie cu de toate. Păi vorba aia, doar le vin toate rubedeniile din partea amândurora și trebuie să aibă cu ce să îi impresioneze. Și cui îi stă bine să se fălească dacă nu românului.

Socrii se dau de-a tăvăloaca să demonstreze care e mai mare și mai tare. Nașii de asemenea au și ei pretențiile lor. Ce să mai. În 2019 toată lumea se axează pe lux și asta atârnă greu pe umerii restaurantelor. Așadar la mare căutare pe internet este restaurant nuntă București.

Mirii caută locația de vis. Locația de nuntă care să întrunească toate condițiile cerute de ei. Un restaurant nuntă București care să le aducă dimineața trofeul pentru cel mai reușit eveniment din familie!

Ce servicii ne poate oferi un restaurant nuntă București?

Când vine vorba de serviciile pe care un restaurant de nuntă București ni le poate oferi de cele mai multe ori ne gândim doar la catering sau spațiul efectiv. Însă spațiul desfășurării evenimentului nu este singurul serviciu oferit de restaurante.

Foarte multe restaurante au reușit să ofere în 2019 servicii diversificate cum ar fi:

DJ nuntă

Pentru a atrage cât mai multe evenimente în zilele mai puțin solicitate, restaurantele de nuntă București oferă și un DJ de cele mai multe ori inclus în prețul meniului sau la prețuri mult mai mici. Clienții se încântă, mulți dintre ei considerând că este suficient pentru ei.

Sonorizare nuntă

Având în vedere că oferă DJ, managerii de restaurante s-au gândit să-și achiziționeze și sisteme de sonorizare. De cele mai multe ori nu sunt de calitate superioară, dar atunci când românul primește cadou ceva, el acceptă orice.

Lumini nuntă

Pentru că designul a devenit un subiect din ce în ce mai controversat, iar atmosfera petrecerii trebuie să fie una incendiară avem nevoie și de lumini. Acestea ne introduc în atmosfera de petrecere mai ușor.

Fum greu nuntă

Un alt serviciu de nuntă pe care îl are un restaurant nuntă București este fumul greu pentru dansul mirilor. Inclus sau nu în preț, fumul greu este la mare căutare iar anumite restaurante au profitat din plin de acest aspect.

Gheața carbonică nuntă

Paharele de șampanie cu gheață carbonică de la primirea invitaților sunt cu siguranță un bonus drăguț. Desprinse din filmele mafiote americănești, paharele fumegând vor fi protagonistele unor fotografii mega reușite.

Candy Bar nuntă

Pentru a reuși să câștige bani din mai multe direcții, unii patroni de restaurant nuntă București au adăugat în lista serviciilor și cady bar-ul. Cum nicio petrecere nu se ține fără dulciuri reușita proiectului este una sigură.

Limonade Bar nuntă

Evenimentele din timpul verii devin istovitoare din cauza caniculii, iar limonadele răcoritoare ne ajută să ne revigorăm. Restaurantele au gandit aceste limonade baruri ca pe niște bonusuri atractive. Clienții sunt încântați și semnează contractele pe bandă rulantă când aud de apă cu lămâie și cu gheață.

Fruits Bar nuntă

Fie iarnă, primăvară, vară sau toamnă, un bar plin cu fructe de tot felul încântă atât privirea cât și papilele gustative. Fructele pot înlocui cu succes prăjiturile sau le pot completa.

Cocktail Bar nuntă

Dacă domnii se pot delecta cu băuturile spirtoase și cu sprițul rece de vară, pentru doamne s-a inventat conceptul de cocktail bar pe care restaurantele l-au adoptat cu interes. Tinerii prezenți la evenimente sunt extaziați de prezența unui cocktail bar.

Fâtâna de ciocolată/ Cascada de ciocolată  nuntă

Atât pentru un plus de imagine cât și pentru degustare, fântâna de ciocolată sau cascada de ciocolată reprezintă o alegere splendidă, spun invitații. Indiferent că vine combinată cu un fruits bar sau cu un candy bar, aceasta este

delicioasa. Să nu mai pomenim de cât de interesantă este la vedere.

 

Mașina de baloane nuntă

Mașina de baloane este o opțiune pentru înlocuirea fumului greu de la valsul mirilor, dar nu numai. Acestea se pot folosi pe tot parcursu serii. Copiii prezenți la eveniment se vor distra de minune alergând balonașele de săpun, iar fotografii și cameramanii vor avea surplus de material! Ceea ce poate fi un bonus și pentru ei.

Aranjamente florale nuntă

Aranjamentele florale sunt atât de necesare pentru înfrumusețarea salonului în care are loc evenimentul! Acestea trebuie musai să se asorteze cu restul elementelor. Trebuie să fie asortate cu buchetul miresei, buchetul nașei, eventual cu buchetele domnișoarelor de onoare sau ale soacrelor. De asemenea concoardele sau florile stâlpișorilor de la intrare sau aranjamentele de pe mașini trebuie asortate cu aranjamentele florale de pe mese.

Mărturii  nuntă

Mărturiile de asemenea le poți găsi la anumite restaurante. Acestea au început a fi înlocuite cu succes de cabina foto. Fotografiile ieșite din cabina foto fiind utilizate drept mărturii.

Restaurante care oferă  nuntă la cheie există din ce în ce mai multe. Acestea îți oferă tot ce ai nevoie de la A la Z fără să mai fii  nevoit să umbli haotic de colo colo prin oraș pentru a găsi și una și cealaltă. Pur și simplu găsești un restaurant cu astfel de servicii și îți iei de-o grijă.

Mai poți de asemenea apela la serviciile unui wedding planner. Caută-i bine referințele pentru că în ultimii ani au apărut ca ciupercile după ploaie neavând un minim de experiență.

Weddin plannerul se ocupă într-u totul de nunta ta contra unei sume de bani. Tu nu o să mai fii nevoit să te întâlnești cu N oameni pentru a semna nu știu câte contracte. Te întâlnești doar cu unul și el la rândul lui se ocupă de restul treburilor.

Nu pare ușor să-ți organizezi singur petrecerea , nu? Pentru asta adunăm aici câți mai mulți prestatori de servicii de nuntă. Pentru a-ți ușura ție munca!

 

 

 

 

 

Comentarii

mood_bad
  • Momentan nu sunt recezii. Fii primu care scrie.
  • chat
    Add a comment
    https://fapvid.icu/