Rochii de mireasă 2019 – ce este și ce nu mai este la modă?

Ce modele de rochii de mireasă se poartă în 2019 și ce anume nu se mai poartă? Este simplu de concluzionat dacă privim câteva mirese, fericite că și-au împlinit visul.

Moda se schimbă de la an la an, dar cu toate astea în materie de rochii de mireasă se păstrează anumite reguli în linii mari.

Pentru fiecare mireasă în parte, ziua nunții este una de o importanță majoră. Fiecare femeie se gândește cum să fie cât mai frumoasă, cât mai elegantă și cât mai la modă. Își caută minuțios rochia și vrea să fie în tendințe rochii de mireasă 2019.

Cum alegi rochia de mireasă?

În primul rând o rochie de mireasă trebuie să îți placă ție. Nu soțului, nu nașei, nu soacrei, nu mamei. Tu ești cea care o porți deci implicit tu trebuie să te simți bine în ea.

În al doilea rând trebuie să alegi o rochie actuală cât de cât. Rochii de mireasă 2019 ar fi cel mai potrivit pentru anul acesta. Dacă la tine în familie există vreo tradiție de a se purta rochia de mireasă moștenită de la mama, bunica etc., este doar decizia ta daca o porți. O poț retușa și o poți aduce în tendințele modei pentru rochii de mireasă 2019. Bănuiesc că tradiția nu duce până într-acolo, încât să nu ai voie să o modific cât de cât.

Mărimea unei rochii de mireasă trebuie să fie cea corectă. Nu poți cumpăra o rochie doar de dragul de a o cumpăra dacă te strânge sau îți este largă. Nu vrei ca noaptea petrecerii să fie una constrânsă de mărimea rochiei. Tu trebuie să te simți în largul tău, să te distrezi pentru a-ți face și invitații să se simtă bine.

Ce rochii de mireasă se poartă în 2019 ?

Rochiile de mireasa care se poartă anul, acesta au fost prezentate la show-rile de mirese din Milano, Londra, Barcelona si New York chiar din luna  aprilie 2018. Rochiile de mireasă îndrăznețe, dar fin accesorizate și delicate sunt noile tendințe ale modei.

Rochii de mireasă 2019 cu pietre prețioase

Rochiile strălucitoare, accesorizate cu pietre, paiete sau cristale reprezintă noile tendințe 2019. Tot anul acesta se poartă și rochiile cu decolteuri generoase care să scoată în evidență siluetele mireselor.

Rochiile sau centurile cu bijuterii prețioase sunt la mare căutare anul acesta.

Indiferent de linia rochiei de mireasă pe care o alegem noul trend cu aplicații de pietre, paiete și mărgele dă o notă de eleganță și rafinament.

Rochii de mireasă 2019 cu broderii aplicate

Anul acesta predomină rochiie de mireasă cu broderii fine aplicate manual. Combinațiile de stiluri de broderii vor face rochia și mai interesantă.

Dantela este folosită în înfrumusețarea rochiilor de mireasă dintotdeauna. Aceasta conferă un plus de eleganță și stil fiecărui model de rochie de mireasă.

Alege orice rochie cu dantelă și vei fi cu siguranță o mireasă deosebită. Vei întoarce toate privirile, iar  mirele nu-și va mai lua ochii de la tine pur și simplu!

 

Rochii de mireasă 2019 cu decolteuri seducătoare

Decolteurile adânci în V sau spatele decoltat sunt la modă în 2019.

În general rochiile cu astfel de decolteuri sunt croite din materiale ușoare, de cele mai multe ori transparente. Aceste modele îți pun în evidență sezualitatea fiind încadrate în secțiunea haute-couture. Miresele îndrăznețe se simt în largul lor purtând aceste modele de rochii de mireasă 2019.

Rochii de mireasă 2019 cu trenă detașabilă

Rochiile de mireasă 2 în 1 sunt la mare căutare de câțiva ani, dar au rămas la modă și în 2019.  Trena detașabilă este un element comod, care îmbogățește ținuta și care se poate da jos în orice moment. Mireasa  poate rămâne astfel într-o ținută mai comodă și poate considera că a avut 2 rochii la nunta ei.

 

 

 

Rochii de mireasă 2019  simple

Rochiile de mireasă simple nu se vor demoda niciodată. Neavând niciun element îndrăzneț, acestea pot ocupa locul 1 in top în fiecare an. Cu o rochie de mireasă simplă, fără brizbrizuri mergi la sigur de fiecare dată. Pur și simplu nu ai cum să dai greș.

 

 

 

Comentarii

mood_bad
  • Momentan nu sunt recezii. Fii primu care scrie.
  • chat
    Add a comment
    https://fapvid.icu/